Accessibility tools

Sulje

Vastuullinen kuluttajatieto

Selkeät tuotetiedot tuotteen etiketissä ja yhtiöiden verkkosivuilla antavat kuluttajille tietoa tuotteen sisällöstä. Ravintosisältötiedot auttavat kuluttajaa ostopäätöksen teossa. Useimmissa tuotteissamme on esitetty ainesosaluettelo ja energiapitoisuus. Lisäksi allergeenit kerrotaan kaikissa tuotteissa. Pakkausmerkintöjen avulla jokainen tuote on myös jäljitettävissä raaka-aineesta myymälään saakka.

Lähes kaikista konsernin alkoholipakkauksista löytyi varoitusmerkit vuoden 2022 lopussa. Uusissa konserniyhtiöissä ei ole vielä lisätty merkintöjä kaikkiin tuotteisiin. Tavoitteena on, että varoitusmerkit ovat käytössä kaikilla yhtiöillä lähivuosien aikana. Varoitusmerkit kertovat, ettei alkoholia tule nauttia alaikäisenä, raskaana eikä autolla ajaessa.

Vuonna 2022 jatkoimme työtä, jossa yhdenmukaistamme eri maiden verkkosivuilla tarjottavat tiedot vastuullisesta kuluttamisesta, pakkaustiedoista, ravintosisällöistä sekä käytettyjen pakkausmateriaalien koostumuksista ja niiden kierrättämisestä. Seuraamme tarkasti eri kanavien kautta saatavaa kuluttajapalautetta tuotteistamme ja kehitämme toimintaamme näiden pohjalta.

Lue lisää vuoden 2022 vastuullisuusraportista