Accessibility tools

Sulje

Vastuullinen kuluttaminen

Ohjaamme kuluttajia nauttimaan alkoholia ja muita tuotteita kohtuudella. Tiedostamme samalla, että on olemassa myös ihmisiä, jotka haluavat pidättäytyä alkoholin kulutuksesta. Lisäämme strategiamme mukaisesti alkoholittomien tuotteiden määrää jatkuvasti.

Vastuullisen alkoholinkäytön tukemiseksi Olvi-konserni pyrkii järjestämään aktiviteetteja jokaisessa toimintamaassa vuosittain. Teemme lisäksi tiivistä yhteistyötä alkoholin kohtuukäytön edistämiseksi kansallisten ja kansainvälisten alan toimijoiden ja järjestöjen kanssa.

Tavoitteenamme on, että vuonna 2025 kerromme kuluttajille tuotteidemme vastuullisuudesta erilaisilla toimenpiteillä kaikissa tuoteryhmissä vastuullisen juomakulttuurin edistämiseksi. Toimenpiteet voivat keskittyä muun muassa kohtuukäytön edistämiseen, terveellisimpien sisältöjen kehittämiseen sekä kiertotalouden sisällyttämiseen tuotteiden materiaaleihin ja valmistukseen.

Vuonna 2022 emoyhtiö Olvi selvitti kuluttajien näkemyksiä keskeisten vastuullisuusviestien tunnistamiseksi kaikissa sen tuoteryhmissä ja brändeissä. Selvityksen pohjalta kehitetään tuotteita ja niiden viestintää.

Lue lisää vuoden 2022 vastuullisuusraportista