Accessibility tools

Sulje

Vastuullinen markkinointi

Markkinoinnin rooli on keskeistä vastuullisuuden toteutumiseksi. Olemme sitoutuneet vastuulliseen tuotteiden mainontaan ja markkinointiin.

Vastuullisten tuotteiden mainontaa ja markkinointia määrittelevät muun muassa Euroopan elintarvike- ja juomateollisuusjärjestön FoodDrinkEuropen ohjeet, Euroopan panimoliiton Brewers of Europen ohjeet ja Kansainvälisen kauppakamarin ICC:n elintarvikkeiden ja virvoitusjuomien vastuullista kaupallista viestintää koskevat tulkintaohjeet.

Noudatamme ohjeiden ja säädösten lisäksi itsesäätelyä, joka on osin viranomaisten määräyksiä tiukempaa. Näin voimme vastata toimintaympäristön odotuksiin ja olla etulinjassa kehittämässä toimialan vastuullisuuskäytäntöjä.

Tavoitteenamme on, että Olvi-konsernissa ei ole yhtään vastuullisuuden periaatteiden vastaista markkinointia. Vuonna 2022 yksi yhtiöistämme sai varoituksen, joka liittyi sosiaalisen median kanavan sisältöön. Otimme varoituksen huomioon toiminnan kehittämisessä ja varmistamme, ettei jatkossa tapahdu vastaavanlaista.

Lue lisää vuoden 2022 vastuullisuusraportista