Accessibility tools

Sulje

Yhtiökokous 2022

Olvi Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidetään keskiviikkona 30.3.2022 kello 11.00 Olvi-oluthallilla, Luuniemenkatu 4, Iisalmi. Yhtiön hallitus on päättänyt poikkeuksellisesta kokousmenettelystä 8.5.2021 voimaan tulleen väliaikaisen lain (375/2021) nojalla koronapandemian leviämisen rajoittamiseksi. Näin yhtiökokous voidaan pitää ennakoitavalla tavalla huomioiden osakkeenomistajien, yhtiön henkilökunnan ja muiden sidosryhmien terveys ja turvallisuus.

Yhtiön osakkeenomistajat voivat osallistua kokoukseen ja käyttää osakkeenomistajan oikeuksiaan vain ennakkoäänestämällä tai asiamiehen välityksellä.

Osakkeenomistajat voivat seurata kokouspäätösten lukua ja toimitusjohtajan katsausta halutessaan alla olevien vaihtoehtojen mukaisesti. Näillä tavoin yhtiö haluaa lisätä myös poikkeuslain mukaisen kokousmenettelyn yhteydessä osakkeenomistajien tiedonsaantia ja mahdollisuutta tavata yhtiön johtoa.

Verkon välityksellä tai paikan päällä ei voi osallistua viralliseen yhtiökokouksen päätöksentekoon, vaan se tapahtuu ennakkoäänestämällä yhtiökokouskutsussa esitetyllä tavalla.

  1. Osakkeenomistajat voivat seurata toimitusjohtajan katsausta sekä kokouspäätösten esittelyä verkossa. Verkkolinkin voi tilata 28.3.2022 mennessä sähköpostitse [email protected] . Tallenne toimitusjohtajan katsauksesta julkaistaan Yhtiökokous 2022-verkkosivuille pöytäkirjan julkaisun yhteydessä.
  2. Osakkeenomistajilla on mahdollisuus saapua kokouspaikalle sijoittajatapaamiseen seuraamaan toimitusjohtajan katsausta ja tapaamaan yhtiön johtoa. Rajoitamme osallistujien määrän 50 henkilöön mahdollistaaksemme turvallisen osallistumisen. Sitovat ilmoittautumiset tilaisuuteen 23.3.2022 mennessä sähköpostitse [email protected].
    Tilaisuus ei ole osa yhtiökokousta, ja se pidetään suomeksi. Tilaisuuden toteutumisessa noudatamme kulloinkin voimassa olevia koronarajoituksia ja terveysturvallisuusohjeita, joita osallistujat sitoutuvat noudattamaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tilaisuus voidaan tarvittaessa perua, mikäli koronarajoitusohjeistukset tai muu tilanne sitä vaatii.

Pöytäkirja Olvi Oyj varsinainen yhtiökokous 30.3.2022
Yhtiökokouksen päätökset 30.3.2022
Tallenne sijoittaja tilaisuus ja toimitusjohtajan katsaus

Olvi Oyj yhtiökokouskutsu 2022
Olvi Vuosikertomus 2021
Vuosikooste 2021 – taloudelliset tiedotteet

Ennakkoäänestys
Yhtiökokouksen ennakkoäänestys on päättynyt 23.3.2022 klo 15.00.

Ennakkoäänestyslomake ja valtakirjamalli
Asiamiehen esittely
Valtakirja yhtiökokous 2022
Ennakkoäänestyslomake

Lisätietoja osakkeenomistajalle
Olvi Oyj:n yhtiöjärjestys
Tietosuojaseloste